![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/s3cz1h/img_2467heic.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1921%2C1181%2Cx0%2Cy18%2Csafe&width=1070&height=658)
Ingrediënten (2 porties):
- 200g vanille kwark (optimel)
- 50g volkoren digestive koekjes
- 20g boter
- 2 gelatine blaadjes
- toppings naar keuze
Bereidingswijze:
- Smelt de boter in een pannetje en mix de koekjes in een keukenmachine/blender
- Doe de koek kruimels bij de boter en mix goed door elkaar
- Neem een springvorm van 12 cm en druk de koek mix op de bodem goed aan. zet het voor 10 min in de koelkast.
- Week ondertussen de gelatine blaadjes in koud water voor zo'n 5 min. Neem vervolgens een pannetje met een heel klein laagje water/melk, en laat de gelatine hierin oplossen
- Voeg de gelatine toe aan de kwark en roer goed door elkaar. Verdeel deze over de springvorm en laat het opstijven in de koelkast voor minstens 4 uur.
- Voeg zelf toppings naar keuze toe, denk aan rood fruit, mandarijn, noten, cacao etc.
![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/00pvf5/image-105.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=618%2C842%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=339&height=462)
Reactie plaatsen
Reacties