Nieuw, Online voeding/leefstijlcoaching!

Voedingsschema weekmenu €50

Ben jij bezig met het optimaliseren van je voeding en kan je wel een handje geholpen worden? Vraag dan nu een eenmalig weekmenu aan, gebaseerd op jou energiebehoefte en eetgewoontes. Balans, portiegrootte en genieten staan hierin centraal. Interesse? Stuur mij een mailtje via het contactformulier onderaan de pagina!

Keuze coachingstrajecten

Over de coachingstrajecten

Uit eigen ervaring weet ik dat voeding veel invloed heeft op het dagelijks functioneren. Zo heb ik zelf ervaren in het verleden hoe het is om overgewicht en ondergewicht te hebben en altijd in gevecht te zijn met mij zelf. Jarenlang heb ik eten als vijand gezien, verschillende diëten geprobeerd en schuldgevoelens gehad als ik ook maar iets ‘ongezonds’ at. Ook heeft het voor mij een tijd geduurd voor ik een gezonde relatie met voeding kreeg. In 2019 begon ik met mijn studie voeding en diëtetiek waarbij ik meer over voeding leerde en daarmee ook inzag dat voeding geen vijand is maar dat je juist heel veel positieve dingen kan bereiken met voeding. Daarom besloot ik ook om mensen te willen inspireren en te motiveren met gezonde voeding toen ik begon met mijn website arsanti.nl.

 

Voeding is iets heel persoonlijks en voor iedereen anders, mijn doel is dan ook om mensen te helpen te streven naar een doel wat haalbaar is, maar ook gezond is. Tijdens mijn coaching trajecten focus ik niet op het beperken van voedingsmiddelen maar naar het toepassen van een gezonde leefstijl en mindset. In plaats van mensen te beperken in hun voeding wil ik ze verrijken met kennis en ervaring over gezonde voeding en leefstijl. Arsanti staat voor ‘het hebben van een blij hart’ en ik ben er van overtuigt dat je lichaam en je mindset hierbij in verbinding moeten staan.  

Hoe gaan we te werk?

Mocht je een andere voorkeur hebben dan online consulten dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Stuur mij hiervoor een e-mail, dit kan je hieronder bij het contactformulier voor aanmelden doen. 

Samenwerking

Mocht jij geïnteresseerd zijn in een samenwerking met mij? Dit kan zijn voor een bepaald bedrijf, product of iets anders interessants. Stuur mij dan gerust een e-mail via het contactformulier hieronder! En wie weet kunnen we samen kijken hoe we elkaar kunnen aanvullen.

Meld je hier aan