Nieuw, Online voeding/leefstijlcoaching!

DIENSTEN


Ik kan je helpen om je doelen op het gebied van een gezond leefstijl te bereiken. Dit kan zijn bij bijvoorbeeld:

  • afvallen
  • aankomen
  • vegan/vegetarisch eten
  • optimaliseren van je voeding
  • eetproblematiek

Met mijn uitgebreide kennis van voeding en gezondheid, gecombineerd met mijn ervaring in het werken met cliënten van verschillende leeftijden en achtergronden, ben ik in staat om een gepersonaliseerd plan op te stellen dat specifiek is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

Keuze coachingstrajecten

Momenteel biedt ik twee coaching pakketten aan: een van 3 maanden of een van 6 maanden. Deze kunnen zowel online als op locatie plaatsvinden. Mocht je andere wensen hebben? Dan kunnen we altijd de mogelijkheden bespreken.

Ik werk samen met 2BeFit Lifestyle in Rheden, een luxe high end sportschool waar je ook op consult kan komen. 

Via het contactformulier onderaan de pagina kan je een afspraak met mij inplannen.

Hoe gaan we te werk?

Eenmalig voedingsschema €75

Een persoonlijk voedingsschema gebaseerd op jouw leefstijl en voorkeuren. 

Workshops

Op zoek naar workshops over voeding voor een organisatie of groep? Ook dat kan! Ik bied diverse workshops gaan onder andere over:

  • De basis van voeding
  • Eiwitten
  • Voeding en mentale gezondheid

Voor meer informatie of een aanvraag voor een ander thema, neem contact op voor meer informatie over budget of een ander specifiek onderwerp. (Zie contactformulier hieronder)

Samenwerking

Mocht jij geïnteresseerd zijn in een samenwerking met mij? Dit kan zijn voor een bepaald bedrijf, product of iets anders interessants. Stuur mij dan gerust een e-mail via het contactformulier hieronder! En wie weet kunnen we samen kijken hoe we elkaar kunnen aanvullen.

Mocht je een andere voorkeur hebben dan online consulten dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Stuur mij hiervoor een e-mail, dit kan je hieronder bij het contactformulier voor aanmelden doen. 

Neem hier contact op