ABOUT


 

Hey, welkom op Arsanti.nl! 

Ik ben Aisha, diëtist en ik begeleid mensen met hun doelen omtrent afvallen, aankomen en leefstijl. Ik heb een grote passie voor voeding en gezondheid! Ik ben altijd benieuwd naar wat de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen en houdt deze dan ook elk moment bij.  Sinds 2019 heb ik mijn eigen website en begeleid ik mensen met hun doelen omtrent voeding en leefstijl. Sinds januari 2023 werk ik samen met 2BeFit Lifestyle in Rheden waar ik ook mensen kan ontvangen voor consulten. Verder schrijf ik regelmatig artikelen en werk ik ook samen met andere bedrijven.

Hoe een gezond leven eruit ziet is voor iedereen anders. Het is meer dan enkel voeding en beweging. Uit eigen ervaring weet ik dat er veel meer bij komt kijken. Factoren als wat voor werk je doet, de mensen om je heen, je gevoel en mindset zijn ook belangrijk. Daarom wil ik mensen helpen met he vinden naar een gezonde leefstijl die bij hun past. Ik sta er achter dat een goede balans belangrijk is, en wil daarom ook dat gezondheid en genieten samen gaat! Niet denken in beperkingen maar kijken naar mogelijkheden.

Ervaringen cliënten

Heb je een vraag of wil je met mij samenwerken? Stuur dan een email naar info@arsanti.nl of vul het onderstaande formulier in.