Ingrediënten
- 90g volkoren pasta
- 200g doperwten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 200g vega kipstukjes
- 2 el olijfolie
- 100g cherrytomaatjes
- 3 el Italiaanse kruiden
- peper en zout
- Snijd de ui, knoflook en cherry tomaatjes in stukjes.
- Breng 2 pannen met water aan de kook.
- Kook in 1 pan de pasta tot deze gaar is, voeg aan de andere pan de doperwten toe.
- Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook.
- Giet de doperwten af en voeg deze samen met de gebakken ui en knoflook toe aan een keukenmachine/blender. Voeg 50 ml water en een el olijfolie toe. En blend tot een mooi geheel.
- Verhit de koekenpan en bak de vega kipstukjes hierin. Giet ondertussen de pasta af als deze gaar is.
- Voeg de pasta en de groene saus toe aan de vega kipstukjes en meng goed door elkaar tot alles warm is.
- Verdeel de pasta over twee borden en voeg de cherrytomaatjes toe.
Reactie plaatsen
Reacties