Ingrediënten (2-3 personen):
- 100g volkoren spaghetti (ongekookt)
- 200g vegetarische gehakt
- 4 trostomaten
- 1/2 winterpeen
- 1/2 rode paprika
- 1 selderij stick
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 el olijven
- 1 el olijfolie
- verse basilicum
- 2 EL geraspte 30+ kaas.
![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/m12dl8/Ontwerpzondertitel-49.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1182%2C1080%2Cx369%2Cy0%2Csafe&width=523&height=478)
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti voor 10-12 minuten in een pan met kokend water
- Doe de olijfolie ondertussen in een koekenpan, en voeg de ui toe.
- Voeg na 2 min. de knoflook toe en bak kort mee
- Voeg het vegetarisch gehakt, de winterpeen, paprika en selderij toe en bak voor 4-6 min.
- Voeg de tomaten toe en laat het met een deksel op de pan voor 5 min sudderen.
- Giet de pasta af en voeg deze samen met de olijven toe aan de saus. Meng vervolgens alles goed door elkaar.
- Serveer de pasta over de boren en voeg de verse basilicum en geraspte kaas toe.
- Enjoy!
Voedingswaarde
![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/ps0a7z/PizzaRestaurant-12.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1921%2C259%2Cx0%2Cy427%2Csafe&width=1070&height=144)
Reactie plaatsen
Reacties