Ingrediënten
- 1 Volkoren wrap
- Half blikje tomatenpuree
- 20g prosciutto
- 10g geitenkaas
- 2 groene olijven
- 3 walnoten
- 1 tl honing
- Blaadje basilicum
![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/o840tn/IMG_6128-1.jpeg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C931%2Cx0%2Cy228%2Csafe&width=551&height=267)
Bereidingswijze:
- Verwarm de over voor op 200°C.
- Smeer de pizza in met de tomatenpuree.
- Snijd de cherrytomaten en olijven in plakjes en leg deze op de pizza.
- Scheur de geitenkaas in stukjes en verdeel over de pizza.
- Doe de pizza in de oven voor zo'n 10 minuten.
- Haal de pizza uit de oven en leg de ham, walnoten en basilicum erop.
- Voeg als laatst een scheutje honing toe en enjoy!
Voedingswaarde:
![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/1hd60h/PizzaRestaurant-11.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1921%2C246%2Cx0%2Cy442%2Csafe&width=1070&height=137)
Reactie plaatsen
Reacties