Ingrediënten 2 porties:
• 400g zoete aardappel friet
• 175g vivera vega shoarma
• 75g kaas
• handje ijsbergsla
• 4 cherrytomaatjes
• schijfjes komkommer
• rode ui
• teentje knoflook
• 1 EL olijven
• 1 EL jalapeño
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200’C.
2. Doe de zoete aardappel op een bakplaat. Voeg 2 el olijfolie toe aan de zoete aardappel friet en bak de zoete aardappel friet voor 30-40 min in de oven.
3. Snijd ondertussen de ui, komkommer, tomaat en knoflook.
4. Haal de zoete aardappel iit de oven en voeg de vega shoarma en 30+ kaas toe en stop in de oven voor 4 min.
5. Haal het uit de oven en voeg de ijsbergsla, tomaat, komkommer, jalapeños, olijven toe.
6. Doe een beetje mayo en ketchup over de kapsalon.
7. En enjoy!
Reactie plaatsen
Reacties