![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/8b8u7m/image-50.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1600%2C958%2Cx0%2Cy124%2Csafe&width=1066&height=638)
Ingrediënten 2 porties:
• 400g zoete aardappel friet
• 175g vivera vega shoarma
• 75g kaas
• handje ijsbergsla
• 4 cherrytomaatjes
• schijfjes komkommer
• rode ui
• teentje knoflook
• 1 EL olijven
• 1 EL jalapeño
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200’C.
2. Doe de zoete aardappel op een bakplaat. Voeg 2 el olijfolie toe aan de zoete aardappel friet en bak de zoete aardappel friet voor 30-40 min in de oven.
3. Snijd ondertussen de ui, komkommer, tomaat en knoflook.
4. Haal de zoete aardappel iit de oven en voeg de vega shoarma en 30+ kaas toe en stop in de oven voor 4 min.
5. Haal het uit de oven en voeg de ijsbergsla, tomaat, komkommer, jalapeños, olijven toe.
6. Doe een beetje mayo en ketchup over de kapsalon.
7. En enjoy!
Voedingswaarde
![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/hafnas/PizzaRestaurant-9.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1921%2C257%2Cx0%2Cy412%2Csafe&width=1070&height=143)
Reactie plaatsen
Reacties