Ingrediënten (1 portie)
- 2 x snee volkoren brood
- 1 plak 30+ kaas
- 1 plak kipfilet
- 1 ei
- 1 mespunt halvarine
- 1/2 el olijfolie
- 1 el Italiaanse kruiden
- tomaten ketchup met minder suiker (optioneel)
Zo maak je het:
- Verwarm het tosti ijzer een aantal minuten voor.
- Besmeer het volkorenbrood met halvarine en de kaas, bestrooi de Italiaanse kruiden over de kaas voor extra smaak.
- Doe de de dubbel boterham vervolgens in het tosti ijzer en verwarm daarna de olijfolie in een kleine koekenpan, voeg het ei toe en bak het spiegelei tot het eiwit gaar is.
- Haal na een aantal minuten de boterhammen met kaas uit het tosti-ijzer en doe vervolgens het ei op de boterhammen, voeg als laatst de ketchup (met minder suiker) toe.
- En enjoy!
Tip: Garneer met stukjes tomaat en komkommer om wat extra groente binnen te krijgen.
Reactie plaatsen
Reacties