Chocolade kokos havermout

Gepubliceerd op 4 oktober 2020 om 08:53

Nu de herfst weer begonnen is en de dagen kouder worden probeer ik het binnen zo warm mogelijk te houden. Naast warme sweaters en geur kaarsen, is ook een schaaltje warme havermout in de ochtend iets wat niet kan ontbreken. Havermout is gezond en het is al heel lang mijn favoriete ontbijt, maar ik vond het wel tijd om een nieuwe combinatie uit te proberen. Je bent niet heel veel tijd kwijt en het is toch een heerlijk ontbijt die net iets anders is dan mijn standaard havermout. De combinatie van kokos, cacao en framboos is naar mijn mening erg lekker! En ook kan je zeker variëren met ander fruit. Dit ontbijt bevat daarnaast ook nog gezonde vetten en eiwitten door de hazelnoten die zijn toegevoegd. Ook is het recept geschikt voor veganisten.

Ingrediënten

  • 40 gram havermout
  • 200 ml kokosdrink
  • 2 tl cacaopoeder
  • 1 el geraspte/geschaafde kokos
  • 50 gram frambozen 
  • 20 gram hazelnoten

Zo maak je het 

  1. Doe de havermout met de cacaopoeder in een kom en meng deze goed door elkaar.
  2. Voeg de kokosdronk toe en stop het kommetje voor 2 minuten in de magnetron, hak ondertussen de hazelnoten fijn.
  3. Haal de kom uit magnetron en roer alles nog een keer door elkaar.
  4. Voeg nu de kokossnippers, hazelnoten en frambozen toe en enjoy!

Voedingswaarde

20% korting op je eerste bestelling
MELD JE AAN VOOR WEKELIJKSE AANBIEDINGEN, NIEUWS EN ADVIES - Plus 20% korting op je eerste bestelling
Valid for first time customers only. Standard T&Cs apply. See website for more details.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.