Snelle chili sin carne

Gepubliceerd op 8 oktober 2020 om 16:28

Soms heb je van die dagen dat je snel iets op tafel wilt hebben (of elke dag) maar toch nog iets wil maken in plaats van een maaltijd die je een paar minuten de magnetron in schuift. Daarom is deze chili sin carne een ideale optie die niet alleen heel lekker is maar ook nog best gezond. Daarnaast is het zeker een geschikt voor de koude regendagen om lekker op te warmen. En als je net als ik van pittig houdt kan je hier ook zeker een spicy touch aangeven.

Ingrediënten (2 personen)

  • 400g Italiaanse roerbakgroente
  • 200g vegetarische rulstukjes
  • 125g Kidneybonen
  • 140g Mais
  • Basis tomatensaus pikant
  • 2 el Euroma Mexicaanse kruiden bonen
  • 1 el olijfolie
  • Jalapeno
  • 2 el magere kwark

Zo maak je het

  • Doe de olijfolie in een pan en bak de groente en gehakt voor zo'n 6 minuten op middelhoog vuur.
  • Voeg nu de tomatensaus, mais, en kidneybonen toe. Voeg ook de Mexicaanse kruiden toe. 
  • Laat sudderen voor 5 minuten. 
  • Verdeel het gerecht over 2 borden.
  • Voeg eventueel jalapeño pepers toe als je dit lekker vind. En schep er een eetlepel kwark overheen.

Voedingswaarde (per portie)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.