Rijkgevulde pasta met geitenkaas

Gepubliceerd op 3 december 2019 om 08:28

Pasta.. I love it! Jij ook? Dan heb ik hier een heerlijk recept voor een gezonde pasta met veel groente en geitenkaas. Deze pasta maak ik vaak doordeweeks als ik niet zo heel veel tijd heb om te koken. Het is een makkelijk en lekker recept en je krijgt ook je dagelijkse portie aan groente binnen! Daarnaast is dit recept ook geschikt voor vegetariërs!  

Ingrediënten (Voor 2 personen)

  • 100g volkoren penne
  • 400g spinazie
  • 250g champignons
  • 200g broccoli
  • 100g cherry tomaten
  • 100g chavroux pure geitenkaas
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el olijfolie

Zo maak je het

  • Kook de pasta zoals staat aangegeven op de verpakking.
  • Snij de ui, knoflook en champignons in stukjes.
  • Doe de olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook voor 2 min.
  • Voeg de broccoli en champignons toe en bak voor 2 min op middelhoog vuur.
  • Doe de spinazie beetje bij beetje bij de rest van de groente tot alle spinazie is geslonken..
  • Snij ondertussen de cherrytomaten in stukjes en snij de 100g geitenkaas in 2 stukken.
  • Doe de pasta op de borden en verdeel de groente eroverheen.
  • Voeg als laatst de geitenkaas en de cherrytomaatjes toe.
  • En mix alles zodat de geitenkaas door de pasta heen smelt.

Voedingswaarde (per portie)

Ben jij een pasta liefhebber?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.