Herfstpannenkoek met peer

Gepubliceerd op 20 november 2019 om 12:16

Wat is er lekkerder dan warme pannenkoeken op een koude, regenachtige herfstdag? You tell me...

Dit recept is niet heel gezond maar wel héél lekker! Daarnaast is deze pannenkoek super fluffy en ook niet moeilijk om te maken, heerlijk om op een koude herfstdag of op een zondag ochtend.

Ingrediënten:

Voor de pannenkoek:

  • 50 g tarwebloem
  • 100 ml melk
  • half zakje bakpoeder
  • 1/2 el olie (bijv. kokos of arachide olie)

Voor de topping:

  • 50 g kwark
  • 1 peer
  • 10 g noten
  • 1 el honing

Zo maak je het:

  • Doe de bloem, melk en bakpoeder in een blender en mix tot een glad beslag.
  • Doe de olie in de pan en giet het beslag in de pan.
  • Bak aan beide kanten goed bruin.
  • Snij de peer in stukjes.
  • Doe de kwark als eerst op de pannenkoek, plaats daarna de stukjes peer er bovenop en strooi de noten eroverheen.
  • Maak het af door de el honing erover heen te doen en smullen maar! 

Voedingswaarde:

Eet jij vaak pannenkoeken?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.