![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/jtk8ku/fotozalm.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1080%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=1070&height=602)
Ingrediënten:
- 300g zalmfilet
- 20g boter
- 10g verse dile
- 10g verse rozemarijn
- 1/2 sap van een citroen
- 1tl knoflookpoeder
- peper en zout
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180
- Meng de citroensap, de verse dille, knoflookpoeder, zwarte peper en een snufje zout. Plaats de zalmmoten vervolgens gedurende 15-20 minuten in de voorverwarmde oven tot ze perfect gaar zijn. Voor een verfrissende touch, serveer de zalmmoten na het bakken met enkel schijfjes citroen.
Tip: Lekker met gebakken aardappels uit de oven
![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/z63t1j/nu-1.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1046%2C1080%2Cx437%2Cy0%2Csafe&width=523&height=540)
Reactie plaatsen
Reacties