
Ingrediënten (1 taartje circa 2 pers.)
- 25g boter
- 50g digestieve 0% suiker
- 2 blaadjes gelatine
- 200g appel kaneel kwark optimel
- halve appel
- 1 el Granola
- 3 amandelen
Overige benodigdheden:
- Springvorm 12 cm
Bereidingswijze:
- Smelt de boter in een pannetje.
- Verkruimel de digestieve koekjes in een keukenmachine.
- Voeg de koekjes toe aan de gesmolten boter en meng goed door elkaar. Voeg deze toe aan de klein springvorm (12cm) en zet in de koelkast voor zo’n 10 min.
- Week de blaadjes gelatine in koud water voor 5 min. haal vervolgens eruit en voeg het samen met een klein beetje kokend water. Roer totdat de gelatine is opgelost.
- meng de kwark samen met de gelatine.
- Voeg toe aan de springvorm en zet het minimaal 4 uur in de koelkast.
- Haal na 4 uur (of langer) de kwarktaart uit de koelkast en decoreer met gesneden plakjes appel, granola en amandelen.
Voedingswaarde (per portie)

Reactie plaatsen
Reacties