![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/t6csyk/img_3088heic.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1921%2C1235%2Cx0%2Cy187%2Csafe&width=1070&height=688)
Ingrediënten:
- 100g volkoren meel
- 75g havermout
- 1 tl kaneel
- 2 bananen
- 2 eieren
- 4g bakpoeder
- 30g noten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180℃.
- Doe de volkoren tarwemeel, havermout, kaneel en bakpoeder in een kom en meng goed door elkaar.
- Maak de bananen fijn met een vorm op een bord en voeg deze samen met de eieren toe aan de droge producten roer alles tot een mooi beslag.
- Verdeel het beslag over een bakblik (25cm) en bak in de oven voor 40-45 minuten.
- Laat het bananenbrood afkoelen en snijd in plakjes.
![](https://primary.jwwb.nl/public/m/v/n/temp-zzfytgrhkvouzuqibotc/glmgcu/image-111.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=524%2C813%2Cx52%2Cy0%2Csafe&width=261&height=405)
Reactie plaatsen
Reacties